Browse > Home / Nawar Hussein Is Een Vastgoed Investeerder, Ondernemer En Filantroop

Nawar Hussein Is Een Vastgoed Investeerder, Ondernemer En Filantroop

February 20, 2018

Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

Nawar Hussein is een vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop. Hij is de oprichter van Riereta Equity Group, de toonaangevende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in de Barcelona regio.

Met ruim een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn stimulans en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren. Hij staat bekend om zijn expertise in het selecteren van ondergewaardeerde panden en het samenstellen van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.

Nawar Hussein is zijn vastgoed carrière begonnen in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor de leeftijd van 25 jaar had hij een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen opgebouwd. Hussein was reeds een gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal.

Een aanleiding van systematische, hoge rendementen en een heldere werkwijze maken Hussein de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd. Hij is tevens een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, als donateur en vrijwilliger.